Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Vállakozások is szerepelhetnek az új térképen

terkep

Új Hódmezővásárhely térképet ad ki az önkormányzat a Tourinform irodán keresztül. 

A megváltozott utcaneveket tartalmazó kiadványra már most nagy az érdeklődés, helyiek és turisták is jó hasznát veszik majd.

Az új térképen a vállalkozások hirdetései is megjelenhetnek a következő paraméterekkel. 
1. Normál megjelenés: 10×3 centiméteres hirdetés, az ára 20.000 forint + áfa, mely tartalmaz egy képet, valamint rövid leírást a szolgáltatásról. A hirdetéshez jár 20 darab ingyenes térkép.
2. Kiemelt hirdetés a térkép hátoldalán: 10×10 cm-es hirdetés, az ára 40.000 forint + áfa, mely szintén tartalmaz egy képet, valamint rövid leírást a szolgáltatásról. A hirdetéshez jár 40 darab ingyenes térkép.

A tervezett megjelenés 2018. október, az Emlékpont épületében, a Tourinform irodában árusítják majd (Hódmezővásárhely, Andrássy út 34.). A hirdetés nem csak a vállalkozást népszerűsítené, hanem hozzájárulna a városról nyújtott kép színesebbé tételéhez és nem utolsó sorban az önkormányzat költségeinek csökkentéséhez is.

Amennyiben élni kívánnak valamelyik lehetőséggel, kérjük, jelezzék 2018. augusztus 31-ig a Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalban (6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1.), vagy a titkarsag@hodmezovasarhely.hu elektronikus címen.

 

 
Megszakítás