Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Változások a Hódmezővásárhelyi tömegközlekedésben

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy május 1-től a helyi autóbusz közlekedésben új menetrend szerint járnak az autóbuszok.

Az ipartelepre a dolgozókat az 1-es, 4-es, 12-es, 13-as, 14-es járatok szállítják a városrészeken keresztül, az ipartelepi üzemek műszakidejéhez igazodva.

 

  • A 4-es járat a Kincses temető és az Ipartelep között közlekedik a Teleki u. – Kálvin J. tér  érintésével, napi 1 járattal, reggel.
  • 12-es járat a Kertváros és az Ipartelep között közlekedik a Tóalj u. – Hódtó u. érintésével, napi 5 járattal reggel kora délután és este.
  • 13-as járat a Kincses temető és az Ipartelep között közlekedik a László u. – Zrínyi u. – Petőfi u. – Kálvin J. tér érintésével, napi 3 járattal reggel, kora délután és este.
  • 14-es járat a Kincses temető és az Ipartelep között közlekedik a Béke telep – Serház tér -Szoboszlai utca érintésével, napi 3 járattal reggel, kora délután és este.

 

A városon belül az 1-es, 7-es és a 16-os buszok látják el a helyi közlekedést.

 

  • Az 1-es járat a Béke telep és az Ipartelep között közlekedik a Zrínyi u. – Tóalj u. – Kálvin J. téren keresztül,
  • A 7-es járat a Kincses temető és a Szivárvány Szociális Otthon között a Kálvin J. tér – Zrínyi u. – Királyszék u. – Damjanich u. érintésével, napi 3 járattal reggel és délután.
  • A 16-os járat a Kertváros és a Kincses temető között, a Hóvirág u. – Zrínyi u. – Kutasi út – Serház tér – Jókai u. érintésével napi 3 járattal reggel és délután.

 

Az 1-es, 7-es, 13-as és a 16-os autóbuszok a Zrínyi utcánán keresztül közlekednek, ezekkel a járatokkal a Kórház közvetlenül megközelíthető.

 

A helyi járatokon túl a Mártély, Szentes, Orosháza, Tótkomlós, Szikáncs és Szeged irányú helyközi járatok is igénybe vehető helyi közlekedésre több mint 300 járattal, továbbá az iskola buszokat is igénybe vehetik helyi közlekedésre.

A Tisza Volán Zrt. a helyközi járatok által érintett minden megállóhelyen tájékoztató táblákon ad részletes útmutatást, hogy az adott megállóba mikor, milyen vonalon érkezik autóbusz, és azokkal milyen irányba lehet tovább utazni.

Bővebb információkért kattintson ../oldalak/autobusz-menetrend-7479ide, vagy látogasson el a ../exchweb/bin/redir.asp?URL=http:/www.tiszavolan.huwww.tiszavolan.hu internet oldalra.


Megszakítás