Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Változik a forgalmi rend az ünnep alatt

tabla

 
 
KOSSUTH TÉR
A rendezvénysorozathoz 2019. augusztus 14-én megkezdődik a színpadépítés, ami forgalomkorlátozásokkal jár. Kérjük a tisztelt vásárhelyi polgárokat, hogy a belvárosban körültekintően közlekedjenek. 

A Zrínyi utca és a Kossuth tér csatlakozásánál a Zrínyi utcát lezárják, a Városház utcáról a polgármesteri hivatal épülete előtt lehet majd eljönni. A Tóth Sándor utcán a Hősök terén át, a Dr. Imre József utcán lehet közlekedni. A Szőnyi utcán csak befelé lehet jönni, az egyirányú.

Augusztus 20-án reggel 6 órától éjfélig lezárják a Városház utcát. Parkolni már az előző napon sem szabad ott, mert a tűzijáték előkészítési munkálatai miatt erre az időszakra az utcában teljes egészében megtiltják a gépjárművek közlekedését. 


SZENT ISTVÁN TÉR

Az igénybevétel tervezett kezdete 2019. augusztus 20., 8.50, a tervezett vége 10 óra. A forgalomkorlátozás kizárólag a mezőgazdasági gépjárművekre és a motorokra vonatkozik. A terelés a Kálvin téri körforgalomnál és a Mózes utcánál történik a rendőrség képviselőivel előre egyeztetett módon. A csatlakozó utak biztosítását a közterület-felügyelet munkatársai és a polgárőrök végzik. 
A forgalomkorlátozás ideje alatt a terelőútvonal:
Bethlen István utca – Vöröskereszt utca – Rárósi út – Mózes utca.

 
 
 
 
 
Megszakítás