Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Vásárhelyi lány képviseli Csongrád megyét a Miss Adria Alpok Szépségversenyen

Szabó Fanni második lett a megyei fordulóban, megnyerte a középdöntőt, így került a legszebbek közé. A verseny országos döntőjét január 28-án Miskolcon rendezik meg.

Szabó Fanni többször szerepelt már nap szépe rovatokban, karrierje azonban nemrégiben úgy kezdődött, hogy egy fotós ismerőse kérte fel: legyen a modellje. A róla készült képek felkerültek az egyik legnagyobb közösségi oldalra, ami alapján felkérték, hogy induljon el a Miss Alpok Adria szépségversenyen. Fanni szívesen mondott igent a felkérésre, hiszen gyerekkori álma, hogy részt vegyen egy ilyen megmérettetésen.
A megyei fordulót december 15-én Szegeden rendezték meg, onnan második helyezettként került a középdöntőbe, amelyet múlt vasárnap, Budapesten tartottak.

– Most vasárnap Budapesten a középdöntőből, 16 lányból egyedül engem választottak ki, és Csongrád megyét én képviselhetem majd január 28-án Miskolcon, tehát bejutottam az országos döntőbe – mondta Szabó Fanni.

A másfél hét múlva megrendezésre kerülő országos döntőn a lányoknak tanúbizonyságot kell adniuk jó kommunikációs és mozgáskészségükről, majd utcai és estélyi ruhában, fürdőruhában és népviseletben is a zsűri elé kell vonulniuk. Fanni reméli, hogy az ő fejére kerül a korona, s így ő képviselheti Magyarországot a nemzetközi versenyen.

A vásárhelyi lány úgy véli: sikerét annak köszönheti, hogy jó géneket örökölt. Emellett persze napi szinten sokat tesz szépsége megőrzéséért. Fanni azonban nem csupán a szépség hatalmában bízik, így jelenleg is a Juhász Gyula Tanárképző Főiskola hallgatója.

Megszakítás