Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

,,Virágos Hódmezővásárhelyért” környezetszépítő verseny

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata versenyt ír ki a ,,Virágos Hódmezővásárhelyért” cím elnyerésére. A pályázat célja: a település szépítése, kulturált, környezetbarát településkép megjelenítése, a város virágokkal, növényekkel történő díszítése.

A versenyre a következő kategóriákban lehet nevezni:

  • A legrendezettebb közterületi lakossági előkert magánházas lakóövezetben
  • A legrendezettebb közterületi lakossági előkert társasházas lakóövezetben
  • A legrendezettebb, legvirágosabb erkély/balkon társasházas övezetben
  • A legszebb virágosított üzlet/vállalkozás

A szakmai zsűri a fenti kategóriák mellett különdíjakat is kioszthat!

A címremagánszemélyek, társasházak, vállalkozások pályázhatnak a nevezési lap kitöltésével.Nem kötelező, de a nevezési laphoz fotó(k) is csatolható(k).

A pályázatok elbírálása során kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy az előkertek, erkélyek mennyire teszik szebbé az utcákat, a településképet. A zsűri a gondozott, parkosított, virágos portákat, közterületeket, az esztétikus összképet értékeli. Az egyedi, ötletes kertészeti megoldások, valamint a környezettudatosság kiemelt figyelemben részesül.

Kategóriánként a legszebbnek tartott helyszín esetében az oklevél mellé jutalomban is részesül a pályázó: minden kategória első helyezettje 20.000 Ft értékben kertészethez kapcsolódó ajándékcsomagban, különdíj esetén 10.000 Ft értékű ajándékcsomagban részesül.

A jelentkezés határideje: 2016. július 31.-éig folyamatosan

Az elbírálás ideje: folyamatos, jelentkezési lap benyújtását követően egyeztetett időpontban

Eredményhirdetés: 2016. október  

A nevezési lap átvehető a Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetés Csoport Ügyfélszolgálati Irodáján. A nevezési lapokat a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján vagy a mailto:rarosinet@hodmezovasarhely.hurarosinet@hodmezovasarhely.hu címre kell eljuttatni.

A nevezési lap innen letölthető

 

Megszakítás